14 ianuarie 2013

Kerastase Fusio-Dose



                                                                                                                                                                                                                                                                                                Transforma-ti parul! Kerastase Fusio-Dose , Cu primul sistem de ingrediente active, , fuzionate de catre coaforul tau. Trateaza nevoia principala si cea secundara a parului tau




 Cea mai recentă invenție de îngrijire a părului Kerastase este de a oferi o soluție adaptată la fiecare fir de păr și am putut verifica, in salonul  EN VOGUE din Cluj Napoca . 
CE INSEAMANA FUZIO DOSE ?
 ..instantaneu transformat.
Fusio-Doza  este primul ritual  personalizat în întregime  capabil de a rezolva toate problemele tale de păr . Parul tau este fundamental tratat și instantaneu transformat.
1. DOZA  Hair sylistul tau iti face un diagnostic  pentru  a descoperii nevoile primare și secundare ale parului.. Apoi selectați doze adecvate de ingrediente active.
2. FUZE .Fuziunea instantanee de ingrediente pure active și tehnologii exclusiviste. Disponibil în concentrații profesionale pentru o actiune  în profunzime .
3.TRANSFORMAREA .  Micro-difuzie ultra precisa  pe păr pentru o acțiune vazuta și în profunzime de penetrare. Parul tau este fundamental tratat și instantaneu transformat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu